Där kvalité & säkerhet står i fokus

Med över 15 års erfarenhet utför vi elinstallationer för ert drömprojekt.

Laddboxar

Elbilen är framtiden.

För din elbil

Låt elbilen ta plats i ditt hem.

Vi säljer, installerar och säkrar din laddbox. Har du behov av att köpa och installera en egen laddbox i hemmet, erbjuder vi en säker installation av en behörig installatör. Vi tar även fram en offert baserat på dina behov och förutsättningar.

Behöver du laddbox?

Oavsett om du behöver köpa eller hyra en laddbox för hemmet, företag, eller BRF så har du hittat rätt! Med mångårig erfarenhet av försäljning och installation av laddbox, kan vi bistå med både rätt utrustning och teknisk hantering av laddbox.

Avdrag för grön teknik

Du vet väl om att du får nyttja "Grön-teknik avdrag" när du vill installera en laddbox hemma? Detta innebär enligt Skatteverket att en skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för både arbete och material. Vårt företag satsar för fullt på en grönare framtid och kommer inom kort komma ut till er kunder helt fosilfritt.

Så vill ni tänka lite extra på miljön? Anlita oss, vi utför alla typer av elektriska arbeten och hjälper dig med installation av din laddbox!

En elbil blir laddad.

Installation

När du anlitar oss för att installera din laddbox ingår följande:

  • Vi kommer ut och projekterar på plats med dig som kund för att ni skall få den anläggning som just era önskemål kräver
  • När ni anlitar oss får ni en helhetslösning
  • Tester och driftsättning.
  • Grovstädning av platsen.

Varför du ska ha en egen laddbox

Genom att ha en egen laddbox hemma kan du ladda med högre effekt, vilket betyder att bilen laddar snabbare. En laddbox hemma är också en mycket säkrare lösning eftersom den kommunicerar eventuella fel och dessutom stoppar laddningen om fel uppstår. En annan anledning till varför du ska ha en egen laddbox hemma är för att du kan ansöka om avdrag för halva investeringskostnaden när du installerar en laddbox i hemmet.

Kontakta oss för att boka installation av laddbox.

Begär offert